top of page
Writer's pictureNatálie Konštanská

Clash of the Stars Seven Sins: Fanoušek napadl Tadeáše Veselého a Bejr diskvalifikován




Clash of the stars Seven Sins je rozhodně nezapomenutelnou událostí jak pro publikum tak pro samotné účastníky. Kromě těch lepších zápasů, jako byl například zápas influencerek Dominiky Elisherové (Míny) s Ladou Kašparovou (Laduškou) nebo influencera Dana Bayera (Bayer) s bývalým e-sport hráčem Alexem Zachem, se pár zápasů nemohlo uskutečnit, nebo bohužel pro diváky, skončili diskvalifikací v prvních sekundách. 


Než se mohl udát zápas dvou influencerů Tadeáše Veselého (GangstaBoy) a Jaroslava Lonera (Fayne), tak Tadeáše po cestě do arény napadl jeden divák z publika. Tadeáš byl poté odnesen na nosítkách. Podle nemocnice zápasník prodělal zástavu srdce a skončil na několik minut v bezvědomí, má také amnézii na prodělaný úraz. Internet však spekuluje o tom, že to bylo všechno sehrané samotným Tadeášem. 


Při hlavním zápasu influencera Aleše Bejra (psychopat Bejr) a ředitele televize Barrandov Jaromíra Soukupa se spousta lidí těšila na dobrý zápas a takovou poslední tečku od Jaromíra soukupa, jakožto jeho kariéry profesionálního boxera. Po tom, co však Bejr opakovaně porušoval pravidla, tak po třetím varování byl diskvalifikován. 


17 views0 comments

留言


bottom of page