top of page
Writer's pictureNikolas Bodi

Exkluzivní rozhovor s Kevinem de Bruyne - "Musíme se z toho vzchopit a jít dál"


Po dramatickém zápase mezi Manchester City a Realem Madrid jsme měli možnost promluvit s Kevinem De Bruynem. Belgický záložník nám poskytl pohled do týmu a jeho reakce na porážku. Zde je exkluzivní rozhovor.




Jak se momentálně cítíte po tak dramatickém zápase?


No, je to samozřejmě těžké. Byl to neskutečně vyrovnaný zápas až do samotného konce, a pak to rozhodnutí na penalty... Bolí to.


Co si myslíte, že rozhodlo tenhle zápas ve prospěch Reálu?


Myslím, že oba týmy hrály fantasticky. Ale Real využil svoji šanci a my jsme udělali pár chyb, které se nám bohužel vymstily. Je to zklamání, protože jsme chtěli postoupit.


Váš gól ve druhém poločase byl opravdu důležitý pro City. Jaké to bylo ho dát?

Byla to velká radost, samozřejmě. Ale v té chvíli jsem byl zaměřený pouze na to, abychom udrželi tlak na soupeře a pokusili se to otočit. Bohužel se nám to nepodařilo a skončilo to na penaltách... Jak už víte, to nám moc nepomohlo...


Co si myslíte, že je třeba udělat, aby se tým po téhle prohře zvedl a soustředil se na nadcházející zápasy?

Musíme se z toho rychle vzchopit a poučit se z chyb. Máme stále spoustu šancí, ve kterých můžeme uspět, takže teď je čas soustředit se na další výzvy a pracovat ještě tvrději.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Manchester City má stále mnoho před sebou a není pochyb o tom, že se brzy opět dostanou zpátky na číslo 1. Ne jenom my budeme sledovat, jak se tento tým  bude do budoucna vyvíjet.

20 views0 comments

Comments


bottom of page