top of page
Writer's pictureKristýna Vyžrálková

Organizace založené na bizáru. V Česku začínají být díky influencerům bojové sporty čím dál oblíbenější!

Už je to nějaká doba od toho, co se chytil nápad pár lidí na vytvoření organizací bojových sportů s influencery, youtubery a dalšími známými tvářemi českého a slovenského internetu.



Ilustrační Fotka



Většina lidí by čekala, že to bude pouze chvilková záležitost, jako většina trendů na internetu, ale opak je pravdou. Například organizace Clash of the stars už má za sebou již sedmý event, v němž se opět utkali kontroverzní tváře.

Vše bylo možné sledovat živě dne 27.1 po zakoupení payperview. To sice podle pár lidí mělo své nedostatky, jako občasné vypadnutí obrazu, ale i přesto se lidé už nemohou dočkat dalšího pokračování s novými, ale i nám už dobře známými tvářemi této organizace.


Podobných organizací je ale na československé scéně více, jako například méně populární organizace Red Face, která podle všeho má mít už třetí galavečer, ale o lístky na samotnou akci je skoro nulový zájem. Sice fungují na stejný způsob jako Clash of the star, ale nedokáží zaujmout diváky především svým neprofesionálním přístupem. Už jen tiskové konference jsou zmatené, nic moc se na nich neděje, ale hlavně ani uvádějící nemají tušení, kdo jim vlastně přijde ke stolu.



Ilustrační Fotka



Na vše samozřejmě natáčejí youtubeři reakce, které jsou víceméně negativní, a vadí jim nedostatečná připravenost tiskových konferencí. Také platí, že čím menší zájem o organizaci je, tím horší a méně zajímaví bojovníci na scénu zavítají. Můžeme pouze spekulovat jak to s nimi bude do budoucna.


7 views0 comments

Comments


bottom of page